Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Martin Lykke

Application Engineer
T70 20 03 92
Emner

VTM messen er i fuld gang

28/02/2017

Edge-Team er på VTM messen hele ugen, den 28. februar til den 3. marts. Hvor vi demonstrerer Edgecam live på en Okuma multus U3000.  
Kom og få en snak med en af vores CAD/CAM eksperter omkring nyhederne inden for Edgecam og SOLIDWORKS. Du finder Edge-Team på stand nr. C-3346 og C-3700. 

Lidt om nyhederne i Edgecam og SOLIDWORKS:
Edgecam 2017 R1 introducerer Tombstone Manager, som er et modul til montering af allerede eksisterende parter på en defineret Tombstone/kube. Et simpelt dialogvindue giver brugerne mulighed for at tilføje eksisterende programmer og angive de positioner, hvorpå de skal monteres let og enkelt. Når emnerne er på plads, klarer Edgecam automatisk resten og rationaliserer alle bearbejdninger efter værktøj eller indeks. Her er der virkelig mulighed for optimering på både programmeringstid og bearbejdningstid.

SOLIDWORKS 2017 er kommet med en masse nye enhancement. En af de helt store nyheder er, at du nu kan åbne beskyttet 3D CAD-data fra andre CAD programmer direkte i SOLIDWORKS med 3D Interconnect, og stadig fastholde tilknytningen til den originale fil.  

Kom på VTM messen i Odense, og hør meget mere omkring nyhederne i Edgecam og SOLIDWORKS.  

Næste kurser

Edgecam Advanced Milling
23. October 2017, Egå
SOLIDWORKS SheetMetal
26. October 2017, Sorø
SOLIDWORKS Weldments
30. October 2017, Egå

Nyt fra bloggen

SOLIDWORKS 2018 - What's New
SOLIDWORKS kommer med en lang rækker nyheder og features i 2018. Hertil kan andet nævnes; innovativ ny bruger oplevelse, et mere kraftfuld 3D Interconnect, Cloud forbundet SOLIDWORKS og Sheet Metal features der forbedrer...

Kunderne siger

"Den personlige tilgang fra Edge-Teams side er vigtig, fordi de kender deres kunder bedre. Vi møder et godt engagement og en personlig kontakt, og det samarbejde, vi har med Edge-Team gør, at vi også selv bliver mere fleksible over for vores kunder. "
Peter Bach
Grumsen Maskinfabrik
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev