Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Martin Lykke

Application Engineer
T70 20 03 92
Emner

VTM messen er i fuld gang

28/02/2017

Edge-Team er på VTM messen hele ugen, den 28. februar til den 3. marts. Hvor vi demonstrerer Edgecam live på en Okuma multus U3000.  
Kom og få en snak med en af vores CAD/CAM eksperter omkring nyhederne inden for Edgecam og SOLIDWORKS. Du finder Edge-Team på stand nr. C-3346 og C-3700. 

Lidt om nyhederne i Edgecam og SOLIDWORKS:
Edgecam 2017 R1 introducerer Tombstone Manager, som er et modul til montering af allerede eksisterende parter på en defineret Tombstone/kube. Et simpelt dialogvindue giver brugerne mulighed for at tilføje eksisterende programmer og angive de positioner, hvorpå de skal monteres let og enkelt. Når emnerne er på plads, klarer Edgecam automatisk resten og rationaliserer alle bearbejdninger efter værktøj eller indeks. Her er der virkelig mulighed for optimering på både programmeringstid og bearbejdningstid.

SOLIDWORKS 2017 er kommet med en masse nye enhancement. En af de helt store nyheder er, at du nu kan åbne beskyttet 3D CAD-data fra andre CAD programmer direkte i SOLIDWORKS med 3D Interconnect, og stadig fastholde tilknytningen til den originale fil.  

Kom på VTM messen i Odense, og hør meget mere omkring nyhederne i Edgecam og SOLIDWORKS.  

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
23. August 2017, Egå
SOLIDWORKS Mold Design
01. September 2017, Sorø
Edgecam Advanced Milling
04. September 2017, Middelfart

Nyt fra bloggen

SP 4.1 er klar til download - Husk at få det hele med, når du opdaterer.
Service Pack 4.1 til Solidworks er klar til download   I forbindelse med den snarlige udgivelse af SolidWorks SP4 er der en håndfuld ting, der er gode at huske, når man opdaterer. Husk backup Det er...

Kunderne siger

"Jeg har et godt samarbejde med Edge-Team og når behovet opstår er supporten god. Alt konstruktion foregår ved hjælp af SOLIDWORKS, som udgør største delen af mit arbejde.  "
Tommy Sørensen
Aarestrup Værktøjs- og Maskinfabrik A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev