Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Jens Halsøe

Application Engineer – B.Sc.Me.
T70 20 03 92
Emner

SP 4.1 er klar til download - Husk at få det hele med, når du opdaterer.

22/08/2017

Service Pack 4.1 til Solidworks er klar til download

 

I forbindelse med den snarlige udgivelse af SolidWorks SP4 er der en håndfuld ting, der er gode at huske, når man opdaterer.

 • Husk backup
  • Det er altid godt med backup, især ved opdateringer. Husk at tage en kopi af jeres sheet formats, templates, property tabs mm. Husk også at tage en kopi af dine personlige indstillinger med ”Copy Settings Wizard”.
 • Download installationsfiler
  • Der er flere måder at få adgang til installationsfilerne på. Det kan være, at du har Background Downloader aktiveret, i så fald ligger opdateringsfilerne til den seneste service pack allerede på din computer. Som standard er den sat op til at gemme i mappen \Dokumenter\Solidworks Downloads.
  • Hvis det bare er en enkelt computer, der skal opdateres, er det nemmest at sætte installationen i gang ved at køre ”Check for updates” i Start-menuen, eller gennem Solidworks, Help – Check for updates.
  • Er der flere computere, der skal opdateres, anbefaler vi, at man downloader en komplet Solidworks installationsmappe til den pågældende version og deler den.
 • Det praktiske
  • Sørg for at overholde Solidworks’ systemkrav, som kan ses her: http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html
  • Sørg for administrator-rettigheder ved installation.
  • Husk at opdatere licens-serveren først ved netværksinstallationer.
  • Husk opdatering af tilføjelsesprogrammer, eks. CustomTools.
 • OG HUSK!
  …at opdatere grafikkort-drivere. Brug Solidworks Rx til at finde den seneste certificerede driver, eller find Video her nedenfor

 

 

 

 

 #SOLIDWORKS, #Rx, #Opdatering, #Service Pack, #SP, #Grafik Driver 

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
23. August 2017, Egå
SOLIDWORKS Mold Design
01. September 2017, Sorø
Edgecam Advanced Milling
04. September 2017, Middelfart

Nyt fra bloggen

SP 4.1 er klar til download - Husk at få det hele med, når du opdaterer.
Service Pack 4.1 til Solidworks er klar til download   I forbindelse med den snarlige udgivelse af SolidWorks SP4 er der en håndfuld ting, der er gode at huske, når man opdaterer. Husk backup Det er...

Kunderne siger

"Jeg konstruerer i SOLIDWORKS flere timer dagligt og skaber dokumentation til gavn for virksomheden. Dokumentationsniveauet er steget betragteligt med de funktioner jeg har til rådighed i SOLIDWORKS. Desuden fremsender jeg 3D modeller til godkendelse internt samt til kunder. Ud fra disse modeller, kan jeg i samråd med involverede nå frem til den mest ideelle løsning til alles tilfredshed. Samarbejdet med Egde-Team er jeg fuldt tilfreds med, deres engagement og deres høje serviceniveau. Supporten er venlig, imødekommende og serviceminded. De gør hvad de kan, og har de ikke løsningen lige med det samme, vender de altid tilbage med en løsning.     "
Peter Bach
DMT - Danish Myo Technology A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev