Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Dorte Sveigaard Holm

Marketingassistent og kursusansvarlig
T70 20 03 92
Emner

Skal der sættes fart på hverdagens rutiner? Kom på ETUX

16/06/2017

Fidget Spinner - Sommerens stor dille, hvad har det med ETUX at gøre? 

Sommerens helt store dille er ”Fidget Spinner”, den demonstrere hvordan simple elementer kan arbejde sammen og danne en stor friktion, og derved dreje hurtigere og hurtigere rundt. Omdrejningspunktet i en Fidget Spinner er kuglelejet der er placeret i midten, så den kan rotere om sig selv. Der bliver sat fart over feltet på ETUX, hvor Fidget Spinner vil danne en rødtråd igennem de forskellige sessions. I SOLIDWORKS vil du kunne se hvordan en Fidget Spinner kan blive konstrueret, designvalidering og analyseres i Simulation. Edgecam teamet udarbejder bearbejdningsstrategier, og viser hvordan de 3 til 5-akse værktøjer kan hjælpe med fremstillingen. 

Kom på ETUX og få sat fart på hverdagens rutiner med Tips og Tricks

På ETUX er der stor mulighed for at få en masse nyttige Tips & tricks. Se genveje, hurtigere måder at aktivere features på, smartere arbejdsgange, opsætning af værktøjer og hvordan du hjælper dig selv med at spare museklik og dermed arbejdstid.

Få tingene til at køre hurtigere med den nyeste viden

På ETUX får du indblik i den nyeste viden om SOLIDWORKS og Edgecam. Du kan forvente inspiration til nye arbejdsmetoder og til nye muligheder i dit software. Denne nye indsigt i dit software kan være med til at optimere arbejdsprocesser, kvalitet og ikke mindst udbyttet i din virksomhed. Du vil blive en del af en specifik og helt særlig videndeling inden for din branche. Du vil også møde en masse kollegaer fra branchen, og på den måde vil du styrke dit netværk.

Se hvordan en Fidget Spinner simuleres i SOLIDWORKS >>

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
23. August 2017, Egå
SOLIDWORKS Mold Design
01. September 2017, Sorø
Edgecam Advanced Milling
04. September 2017, Middelfart

Nyt fra bloggen

SP 4.1 er klar til download - Husk at få det hele med, når du opdaterer.
Service Pack 4.1 til Solidworks er klar til download   I forbindelse med den snarlige udgivelse af SolidWorks SP4 er der en håndfuld ting, der er gode at huske, når man opdaterer. Husk backup Det er...

Kunderne siger

"Jeg har deltaget på ETUX 3 gange. Det giver mig mulighed for god sparring med kollegaerne i branchen, og mulighed for at netværke. Jeg lærer nye tips og tricks indenfor Edgecam på ETUX. "
Lars Weidick
Jægerspris Finmekanisk Værksted Aps
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev