Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Dorte Sveigaard Holm

Marketingassistent og kursusansvarlig
T70 20 03 92
Emner

Skal der sættes fart på hverdagens rutiner? Kom på ETUX

16/06/2017

Fidget Spinner - Sommerens stor dille, hvad har det med ETUX at gøre? 

Sommerens helt store dille er ”Fidget Spinner”, den demonstrere hvordan simple elementer kan arbejde sammen og danne en stor friktion, og derved dreje hurtigere og hurtigere rundt. Omdrejningspunktet i en Fidget Spinner er kuglelejet der er placeret i midten, så den kan rotere om sig selv. Der bliver sat fart over feltet på ETUX, hvor Fidget Spinner vil danne en rødtråd igennem de forskellige sessions. I SOLIDWORKS vil du kunne se hvordan en Fidget Spinner kan blive konstrueret, designvalidering og analyseres i Simulation. Edgecam teamet udarbejder bearbejdningsstrategier, og viser hvordan de 3 til 5-akse værktøjer kan hjælpe med fremstillingen. 

Kom på ETUX og få sat fart på hverdagens rutiner med Tips og Tricks

På ETUX er der stor mulighed for at få en masse nyttige Tips & tricks. Se genveje, hurtigere måder at aktivere features på, smartere arbejdsgange, opsætning af værktøjer og hvordan du hjælper dig selv med at spare museklik og dermed arbejdstid.

Få tingene til at køre hurtigere med den nyeste viden

På ETUX får du indblik i den nyeste viden om SOLIDWORKS og Edgecam. Du kan forvente inspiration til nye arbejdsmetoder og til nye muligheder i dit software. Denne nye indsigt i dit software kan være med til at optimere arbejdsprocesser, kvalitet og ikke mindst udbyttet i din virksomhed. Du vil blive en del af en specifik og helt særlig videndeling inden for din branche. Du vil også møde en masse kollegaer fra branchen, og på den måde vil du styrke dit netværk.

Se hvordan en Fidget Spinner simuleres i SOLIDWORKS >>

Næste kurser

Edgecam Advanced Milling
23. October 2017, Egå
SOLIDWORKS SheetMetal
26. October 2017, Sorø
SOLIDWORKS Weldments
30. October 2017, Egå

Nyt fra bloggen

SOLIDWORKS 2018 - What's New
SOLIDWORKS kommer med en lang rækker nyheder og features i 2018. Hertil kan andet nævnes; innovativ ny bruger oplevelse, et mere kraftfuld 3D Interconnect, Cloud forbundet SOLIDWORKS og Sheet Metal features der forbedrer...

Kunderne siger

"ETUX er det bedste sted at få det store overblik over Edgecam, og derfor prioterer vi det. Efter ETUX ved vi hvad der rører sig i branchen og hvilke forbedringer der kommer. "
Lasse Klausen
Jan Bach Maskinfabrik ApS
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev