Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Lis-Linette Knoth Grand

Marketing, Kommunikation & HR Manager
T70 20 03 92
Emner

Radan - 40 års jubilæum med at optimere pladeproduktion

07/04/2016

Radan kan tælle intet mindre end 40 års erfaring i at levere dedikerede CAD/CAM løsninger til pladeindustrien. Sidste år kom Radan for alvor ind på det danske marked, da vi hos Edge-Team overtog forhandlingen af alle Radans produkter i Danmark.

I kraft af vores 10 år i branchen, vores markedsindsigt og erfaring i at levere og supportere CAD og CAM systemer til det industrielle marked - virkede det som et logisk skridt for os at tage Radan med i produktporteføljen.

Og vi har også fået bekræftet, at der er et stort marked for Radan i tyndpladeindustrien på det danske marked.

 

Radan kan dække nogle særlige behov for jer, der arbejder med pladebearbejdning, fordi programmet nogle unikke funktioner, der mindsker programmeringstiden, materialeforbruget og programmeringsfejl. Funktioner, der netop er udviklet som følge af 40 år på markedet og et tæt samarbejde med kunderne.

Radan kan ikke blot hjælper pladeproducenter med at få det fulde overblik over hele pladeproduktionen – det giver et bedre flow, som bliver mærkbart flere steder i produktionen.

Hos Edge-Team oplever vi hos vores kunder, at finjusteringen er bedre, så de sparer mange ressourcer i forbindelse med efter­bearbejdningen. Produktet, der kommer ud af laseren, er bedre og kræver derfor ikke efterbearbejdning i samme omfang som før.

Desuden er Radan med til at optimere andre processer, som før var meget tidskrævende f.eks. kræver tilbudsgivning for pladeproducenter kun få klik, når de arbejder i Radan.

Så arbejder du med pladebearbejdning - så anbefaler jeg, at du ser nærmere på Radan.

Næste kurser

Edgecam Advanced Milling
23. October 2017, Egå
SOLIDWORKS SheetMetal
26. October 2017, Sorø
SOLIDWORKS Weldments
30. October 2017, Egå

Nyt fra bloggen

SOLIDWORKS 2018 - What's New
SOLIDWORKS kommer med en lang rækker nyheder og features i 2018. Hertil kan andet nævnes; innovativ ny bruger oplevelse, et mere kraftfuld 3D Interconnect, Cloud forbundet SOLIDWORKS og Sheet Metal features der forbedrer...

Kunderne siger

"ETUX er det bedste sted at få det store overblik over Edgecam, og derfor prioterer vi det. Efter ETUX ved vi hvad der rører sig i branchen og hvilke forbedringer der kommer. "
Lasse Klausen
Jan Bach Maskinfabrik ApS
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev