Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Ring til Edge-Team+45 70 200 392

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Rasmus Pagh

Area Sales Manager - Jylland
T70 20 03 92
Emner

Brunswick bowler en perfekt kamp med SOLIDWORKS

01/11/2016

Bowling - en indendørs sport, der er perfekt til enhver tid eller lejlighed. Uanset om det er efter arbejde, til en fødselsdagsfest, eller som dit sportsvalg – hvem kan så ikke lide at kigge op på dé der store bowling resultatskærme? Det vil sige, medmindre du taber selvfølgelig. Mens held, dygtighed og din konkurrenceevne kan synes at have den største indflydelse på din score, er fysik normalt hvad der får det bedste frem i dig. Så hvordan kan man gå head-to-head med fysik? Design de bedste bowlingkugler som kan modstå al fysik der kastes imod dig, sæt dig et mål og gør det hele virkeligt med produkter fra Brunswick Bowling.

Brunswick er partner i mange professionelle ligaer og foreninger, men de ved også, hvordan man skal give efter for enhver type af (forskellige) bowlere - ved at tilbyde højkvalitetsforbrugerprodukter. Aaron Koch, R&D ingeniør, designer kerner til Brunswick bowlingkugler - dén del af bolden der påvirker ydelsen mest og som bowleren er ubetinget afhængig af.

"I løbet af det sidste årti" fortsætter Aaron, "har vi indført en række nyskabelser i boldens grundlæggende design - for hvilket 3D design spillede en absolut vigtig rolle". Uanset baneunderlaget eller oliemønstre, kan SOLIDWORKS bruges til at modellere og simulere kuglens dynamik, til helt specifikt at finde ud af hvilken slags kernedesign, der vil få kuglen til at hooke tidligere eller senere hen ad gulvet.

Udover at trumfe fysik, har SOLIDWORKS hjulpet Brunswick med at få skabt et spin-off mærke af bowlingkugler kaldet DV8, som er gearet til de helt ekstraordinært gode bowlere. Aaron siger også ”at med brugen af SolidWorks, kan vi hurtigt udvikle kerner til at opnå nye niveauer af ydeevne, og derefter bruge PhotoView 360 til at producere marketing materialer til både Brunswick og DV8 bowlingkugler".

Spændt… men ønsker du at se fysik og bowling på arbejdet? Afspil videoen at se en SOLIDWORKS Motion Simulering. For at få flere oplysninger om, hvordan Brunswick bruger SOLIDWORKS, se videoen nedenfor.

 

Næste kurser

SOLIDWORKS Essentials (grundkursus)
23. August 2017, Egå
SOLIDWORKS Mold Design
01. September 2017, Sorø
Edgecam Advanced Milling
04. September 2017, Middelfart

Nyt fra bloggen

SP 4.1 er klar til download - Husk at få det hele med, når du opdaterer.
Service Pack 4.1 til Solidworks er klar til download   I forbindelse med den snarlige udgivelse af SolidWorks SP4 er der en håndfuld ting, der er gode at huske, når man opdaterer. Husk backup Det er...

Kunderne siger

"Waveform er rent win-win for os. Værktøjerne holder længere og man sparer meget tid pr. emne. Det har været en rigtig god investering for os. "
Kent Rasmussen
Boelbjerg ApS
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Tilmeld vores nyhedsbrev